shadow
IPARD fond konsalting > Aktuelno > Besplatna online informativna sesija Mera 7 IPARD-a

Besplatna online informativna sesija Mera 7 IPARD-a

Obaveštavamo zainteresovanu javnost da ćemo u utorak, 5. oktobra 2021. godine, sa početkom od 14.00 organizovati besplatnu informativnu sesiju u vezi II javnog poziva za Meru 7 IPARD-a ruralni turizam. Na pitanja učesnika će odgovarati IPARD konsultant Goran Mitrović. Planirano je da online info sesija traje maksimalno 90 minuta, a po potrebi se može produžiti za još 30-tak minuta.

Drugi Javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za diverzifikaciju poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja (Mera 7 IPARD-a – ruralni turizam) aktuelan je u roku od 23. septembra do 17. decembra 2021. godine.

Prijave se vrše na način popunjavanja kratkog upitnika ovde: https://forms.office.com/r/X1DhfRZCB5. Prijave je moguće podneti do ponedeljka 4. oktobra 2021. godine, do 20.00 sati. Info sesiju će biti moguće pratiti i u njoj aktivno učestvovati preko Microsoft Teams softvera koji je moguće preuzeti za Android telefone ili Windows računare sa ove lokacije: https://www.microsoft.com/sr-latn-rs/microsoft-teams/download-app